Ny förbundschef för samordningsförbundet RAR

Bild på Charlotta Skålén och Jacob Sandgren
Charlotta Skålén och Jacob Sandgren skakar hand

 

Det sörmländska samordningsförbundet RAR går in i ett nytt skede när Charlotta Skålén har anställts som ny förbundschef.

Charlotta Skålén är utbildad socionom i grunden och har mångårig erfarenhet från arbete inom både staten och Landstinget Sörmland. Hon har även jobbat på SKL, då som nationell samordnare för arbetet med att utveckla och förbättra arbetet med psykisk hälsa.

– Det känns bra att vi har kunnat knyta Charlotta till oss med hennes mångåriga erfarenhet av samverkan. Just nu går vi in i en ny tid med stora förändringar inom bland annat Arbetsförmedlingen, förändringar som vi idag inte riktigt kan överblicka, säger Jacob Sandgren (S), styrelseordförande i RAR. Med Charlottas erfarenhet och kompetens är jag säker på att samverkan mellan kommuner, region, Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen kommer att fortsätta fungera och utvecklas.

– Jag känner mig peppad och utmanad inför uppdraget, säger Charlotta Skålén. En röd tråd i mitt yrkesliv har varit att utveckla och förbättra verksamheter. För att lyckas krävs god samverkan med berörda och en förståelse för verksamhetens förutsättningar. RAR står inför nödvändiga förändringar och de ser jag fram emot att genomföra, tillsammans med kunniga medarbetare.